aycicegi22 Bugün başladık 4+0 haftalık 2. Gebelik: ilk gebelik kalbi durmuştu 8 haftalık doktor önlem amaçlı hıbor 7500 kan sulandırıcı verdi. Ama dayanılmaz bir ağrı yaptı bende sizde etkileri nasıl oldu
1Ada1 aycicegi22 bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama 4000 olanı ilk başta aşırı yakıyordu ama şuna alıştım galiba
aycicegi22 Benim inanılmaz bir ağrı ve yanma oldu ilk gün olunca epey korktum. Göbekten mi yapıyorsunuz
1Ada1 aycicegi22 ilk başta koldan yapıyordum morarma oldu malum yaz kısa kol giyiniyoruz vere her zaman aynı saatte yaptıracak birini bulamam diye kendim göbekten yapmaya başladım. Evet canın tuhaf bir yanması oluyor hatta ilk başta eşime sen çok sıkarak yapıyorsun diyordum ama ondan degil iğneden kaynaklı olduğunu kendim yapınca anladım
aycicegi22 Çok teşekkür ederim bende iğne yan etki yaptı diye korktum başta. Bana bi kan testi filan yapılmadı ilk bebek 8 haftalık kalbi durdu diye bunu önlem olarak verdi. Ne kadar süre kullanılıyor
1Ada1 aycicegi22 benim iki bebeğimin kalbi durdu test yaptık pıhtılaşma çıktı bende. Gebeliğin sonuna kadar kullanacam ben allah kısmet ederse
2505 İlk yapılınca bir sızı ağrı oluyor geçiyor zamanla alışıyorsunuz merak etmeyin en rahatı göbek tabi orada çok morarıyor bezeler oluyor fln ama kol veya bacaktan daha iyi bence ben oğlumda 0.8 dozunu sabah akşam yapıyordum
aycicegi22 Bana hiçbi test yapılmadı neden kaynaklı bilinmiyor. Sizde de kese mi gelişmemişti kaçıncı haftadaydı? Bide gelişimi normal miydi?