Peelinn Bhr_Fth liv hospital mükerrem erol, 40 yıllık hekim . 7\24 her sorunuza cevap veren içinizi hep ferahlatan harika bir doktor. Tanıdığım 15 kişiyi falan da o doğurttu
Bhr_Fth Peelinn ikiz bebek bekliyorum o yüzden daha bir titiz davranıyorum doktor seçimim de. Tşk ederim araştıracağım🌸
Peelinn Bhr_Fth ne kadar pimpirikli biri olduğumu bilseniz, 🤣🤣 araştırın anlayacaksınız zaten . Sağlıkla gelsinler
Bhr_Fth Baharsss Birsen Bilge ye gittim ve çok memnun kaldım ilgi alakası sizinle detaylı ilgilenmesi içinizi çok rahatlatıyor.Ben memnun kaldım hatta öyle bir memnun kaldım ki doğum paketimi alıp çıktım hastaneden :) Denemek isterseniz muayenesine gidip karar verebilirsiniz.Tabi şöyle bir durum da var herkesin beklentisi farklı benim memnuniyetimden siz memnun kalmayabilirsiniz alacağınız enerji de çok önemli mutlaka 🌸
Bhr_Fth snca herşey için de paketi 10.000 TL ama zam geleceğini söylediler. Bu paketin için de muayene,tahliller,taramalar,cinsiyet partisi,doğum,özel oda ve oda süslemesi var