Beyzanurss Kızlar kilolu bir gebeyim doktorum bugün aspirin başlattı ama sıkıntı olur mu bilmiyorum doğuma yakın bırakmam gerekir mi daha 20 haftalığız
Kubranur95 Beyzanurss merhaba bende kullanıyorum suan bana da 35. Haftaya kadar kullan dedi kilodan dolayı
Berfin-bektass Beyzanurss Bende coraspin kullanıyorum damar tıkanıklığından dolayı doktorum 36.Haftaya kadar kullan dedi 29.Haftaya giriyorum
[silindi] Beyzanurss ben yıllardır kulanıyorum en geç doğumdan bi hafta önce bırakılması gerekiyor doktorunuz uygun bir dönemde bıraktıracaktır merak etmeyin. Yalnız daha önemlisi bir diyetisyenle görüşüp sağlıklı bir şekilde kilo vermelisiniz
Beyzanurss Busrayilmaz18 damar tıkanıklığı yada ilerleyen zamanlarda tansiyon oluşumunu falan engeller dedi
Deletedmom727271 Bende kilodan kaynaklı kullandım 35.haftada bıraktım. Doktorunuz belli bir haftadan sonra bıraktırır.
Kubranur95 Beyzanurss ben dün gittim muayeneye de yedi aylık şuan bana devam et dedi her doktor farklı söylüyor insanın kafası karışıyor ya
Beyzanurss Kubranur95 evet burda birisinide sezaryene almamışlar ilacı bıraktı diye 3 hafta daha beklemen lazım demiş doktor doğumu 3 hafta napcak kadın
[silindi] Beyzanurss yemek konusunda ipin ucunu kaçırmak daha zararlı. Sağlıklı yaşamaya daha çok özen göstermelisiniz. Nasıl olsa hamileyim diye canınızın çektiği abur cuburu yemeyin. Kendinize de bebişinize de dikkat edin ❤️
Acemianneee08 Beyzanurss tansiyon , pıhtılaşma bozukluğu va olmasn diye önermiştir iyi de yapmış önlem alarak kuzum . Bende 24. Haftamdaym beri kullanıyorum kovid olduğum için 34. Haftada bırakcaz