Ebrubhdr Canlarım doğacak bebeğime emzil alacam kullanıp memnun kaldığınız bana önereceğiniz emzikler neler :)
Efemom2 Ebrubhdr bibs aldım henüz doğum yapmadım inşallah tutar tutmazsa avent alıcam bende onu tutmayan bebek baya az
Nskyhn Ebrubhdr ben en ucuzdan başlayıp pahalıya kadar gitmeyi düşünüyorum. Cunku her çocuk bir olmuyor Philips avent alıyorsun o kadar paraya çocuk tutmuyor. Ucuz alıyorsun tutmuyor yani deneme yanılma yöntemi yapacağım baktım olmuyor bı de Philips denerim
lunam Ebrubhdr philips avent kullanıyorum, memnunuz. Zaten bi tek uykuya geçerken, bir de doktora gitmek gibi bebeğe stres yaşatabilecek durumlarda kullanıyorum.
findiklibadem Ebrubhdr bende aventin fosforlu olanını aldım simdilik sadece bunu tutuyorum elimde çünkü emziği kabul etmeyebilir eğer ederse diğer çeşitlerini de alırım
Momofleos Ben philips avent aldım henüz daha doğmadığımız için kullanmadık her yerde anne göğüsüne en yakın ve bebeklerin en rahat tuttuğu emzik diye geçiyor bakıcaz 😊
Momofleos Fatmactn_6 muhakkak bebekten bebeğe değişiyordur bakalım allah o günleri nasip ederse bizimki tutacak mı