Minikcennetim Tirtir5 evet canım oldu kanama olmadığı sürece normal ama çokta şiddetli duramayacak kadar olursan doktoruna danış
Sibbeell Tirtir5 kese gördünüz mü canım tüp bebekle hamileyim bende henüz kese görmedik ama o ağrılar hatta aynıları bende de var ya 🥺
Tirtir5 Minikcennetim bugün gttim canım ben normal dedi ama bacagıma vuruyo agrısı anlamadım ne zaman gecer peki agrım normale ne zaman döner
Minikcennetim Tirtir5 canım beni ara ara yokluyor bi gün olmuyor bi gün oluyor ama ne kadar sürer bilmiyorum benimde bacak ağrım çok oldu
Tirtir5 Kalp atısını bi duysam rahatlıcam canım bide doktor benden sglık ocagına gt kayıt ol dedi onlar kan testi yapcak dedi sizdede öyle oldu mu
Sibbeell Tirtir5 hesapmalayamılorum ki tüp bebek ya son adet tarihine göre 5 hafta oluyor benim kese için 1haziranda gideceğim daha 😏
Tirtir5 Tüp bebek oldugu için evet hesaplaman zor canım olsun bekle bakalım daha miniktir o yzden görünmemiştir. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım ama kasık agrısı normalmiş en azından sogolsunlar sylediler