Zuhalsareelif Deemetibostnci bırde labror dıye bıse var yere comelıyorsun afedersın wcye oturur vazıyetde onuda yapıyorum squat da yapıyorum hurma adacayı vs ne sancım var ne bıse bebek assagıda demekkı zamanı var
Deemetibostnci Zuhalsareelif senin boşalman rahatlaman lazım o hareketleri eşinin üstünde yap bak nasıl doguruosun
Askiletotomsu Zuhalsareelif çocuğun kafasına pipi değmez farklı yerlerdeler ve bebek suyun içinde Farzedelim ki değdi yine de Nolur yani Elinle kafasına dokununca da bsey olsun o zmn çocuğa
Zuhalsareelif Askiletotomsu aman kız valla ole tabı bızdekı evham bılmemezlık ıste .bırde bu içe bosalma durumu esım dıyorkı yuzunde leke olur bılmem ne .
Deemetibostnci Askiletotomsu kız Allah seni ayıracak bacakları yatarken kendine dogru elleriyle çekecek adam da girecek sonra bebek elin de 🤣😁yapıldı bu yanlardan alsın bacakları eşi yardım eder töbe töbe neler dedirtionuz
Deemetibostnci Kubra_elif_ahmet diyemedim herşeyi atarım eşime pek benle konuşmaz dinlemez abartığımı düşünür bende belgeli detaylı atarım WhatsApp dan öyle geçinioz napak
Deemetibostnci Askiletotomsu 5sene flört 15 senelik evlilik yapmadığımız şey kalmadı tecrübe burda sor bacım
Askiletotomsu Deemetibostnci korunursan sperm prezervatifte kalıyor ya Sperm rahime gitmeyince bı anlamı olmuyormuş Doğumu tetiklemek için sperm şart
Deemetibostnci Askiletotomsu ben hiç korunmadım ki gebelik de üçüncü gebeliğim bişey de olmadı 🥴 son ay zaten korunmaya gerek yok öyleyse
Deemetibostnci Askiletotomsu 🤣🤣😁kız sen beni öldüreceksin gıvış gıvış iki kere taktık 15 sene de fırlattı attı bizlik değil ya
Deemetibostnci Zuhalsareelif kafası uykuluk olur derlerdi eskiden olanları da ayıplarlardı hamileyken etmiş die ay ne cahillik ya doktorlar da yapın die bağoroo