Mdilekk Kızlar karnım sivri herkes erkek bence diyor ama kızım olacak İnşallah en son35 haftalikkken kontrole gittim yine kız dedi doktor basindan beri cinsiyet değişmesi olabilir mi önüne gelen erkek bence diyor 🤦♀️
Melekebbr Mdilekk karın şekli kişinin anatomisine ve fizyolojik yapısına göre değişir tabikide ultrason Yanılmaz söylentilerle kafanız karışmasın 😅
Ilkhayat Mdilekk ayy benimde 2 gebeliğim 1 cide yaygindi göbeğim şimdi sivri dikine çıkıyor göbeğim hala diyorlar erkek 19 haftalık olduk daha dün öğrendik zor bele erkek dedi ama detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi
Mdilekk Melekebbr ben zaten minyon biriyim dediğin gibi düşünüyorum bende ama böyle yaptıkları için hamileligimden beri korkuyorum da doğumda sürprizle karşılacagim diye 😂🤦♀️
Mdilekk Ilkhayat ayy bilmişler sende ama detaylıda netleşir bende 14 haftadan itibaren doktor kız dedi detaylida da kız denildi 2 farklı doktor da baktı o da kız dedi 🤦♀️
Melekebbr Mdilekk şuanki yeni teknoloji ultrasonlarda bu durum pek mümkün değil heleki sizin haftanız için başlarda olsa hadi yanılma payı bir derece olabilir ama içiniz rahat olsun😊
biranneeeeeee Mdilekk ayy aynı durumu şu an yaşadığım için eski yazıları okuyorum. Doğum yaptınız mı süpriz yaşadınız mı 😂
findiklibadem Ilkhayat yuvarlak daha yaygın bir göbek oluyor sivri sanırım daha dikine bir göbek, mesela benim kızım oluyor göbeğim yaygın şekilde kalçam büyüdü; ama oğlu olacak olanın göbeği sivri oluyormuş, yani karıştırmadıysam böyle 😅😅