12siradanbiri Kisti olupta adeti geciken var mi kizlar ya 34.gunum adet olmadım boyle olmazdi. Yumurtalik kistim oluşmuş klomen kaynaklı başına gelen var mı
Ecrin_Su47 12siradanbiri geçmiş olsun kist geciktiriyor bn bir düşük yaptığımda o günün içinde 7cm kistim olduğunu söyledi doktur tabi bnim düşük ilaç içmiştim ondan olmuştu üzerinden bir yıl geçti öyle hamile kaldım tabi sitesi yapmayın sitres yaptıkça daha da geçiyor bilginiz olsun 🙂
Minikcennetim 12siradanbiri benim geçen ay oluştu canım folikül kisti duphaston yazdı doktor öyle adet oldum
altnbebek 12siradanbiri benim 10 cm vardı sağ yumurtalığımda ama kesinlikle günüm şaşmazdı canım o günün sabahında olurdum
12siradanbiri Ecrin_Su47 evet canim streste etkiliyor galiba aşılamaya baslicaktik başlayamadım gelmiyor adetim. Biseye niyet ediyorum illa bi sorun çıkıyor nasip artık 🥺
12siradanbiri Minikcennetim kac gun gecikmenin olmustu acaba ben de istedim ilac vermiyor kendin olursun diye🙄
Minikcennetim 12siradanbiri canım 35.gündeydim gittiğimde betama falan baktı korunmuyorum demiştim ben öyle verdi yaklaşık bi 5-10 günde oldum
Ecrin_Su47 12siradanbiri herşeyden vardır br hayir cnm Rabbim şifa versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
12siradanbiri altnbebek ya ne güzel benim de oyle olsaydı keşke tedaviye baslicaktik bekliyoruz beklemek zor
altnbebek 12siradanbiri kistim oldugu halde hamile oldum herhangi bir iğne vs birşey kullanmadan canım dua et rabbiö gönlüne göre versin inşallah
12siradanbiri altnbebek aa oyle mi masallah ,ben de korunmadim ama kistten dolayı yoktur diye dusunuyodum bi ara kıstım falan kanamisti acillik olmuştum. Insallah bi mucize olur🤲🥰