mervenoluyoruz Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim ve sürekli olarak gelen sarı akıntım var ve asla kaşınma, yanma yapmıyor. Günlük ped kullanmıyorum günde iki defa iç çamaşır değiştirmeye çalışıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı henüz doktora gitmedim.
Htc_snn mervenoluyoruz bende de var 32 haftalık hamileyim hala var bende pamuklu kumaş koyuyorum iç çamaşırı değişmektense onu değiştiriyorum yıkıyorum ütülüyorum sonra
Fanes mervenoluyoruz Merhaba mervecim adetinden önce sarı akıntın geliyor muydu ? Benim yumurtlamadan sonra sarı akıntılarım geliyor sulu yapışık açık sarı kaşıntı koku yok acaba hamilelik mi diye sormak istedm
Raze Bende 7.haftamdayim aynı şikayet bende de var gebeliğin başından itibaren doktoruma sorduğumda ileri derecede olmadığı takdirde antibiyotik kullanmayalım dedi zaten akıntı dışında bir rahatsızlık hissetmiyorum
mervenoluyoruz Fanes merhaba aslında ayırt etmek mümkün değil sadece akıntı fazlalaşıyo. Sarı akıntı her adet döneminde gördüğüm bişeydi fakat hamilelik döneminden farkı çok daha fazla akıntı olması.