Queen35 Kızlar ilk 5-6 haftalıkken mide bulantım vardı kızım da 4-5 ay kustum bu karnımdaki bebe beni kusturmuyo bişey yapmıyo hamile olmadığıma şüpheleniyorum 😂😂
QUEEN088 Queen35 bende)Oğluma gebeyken hiç kusmadım)Ama şimdi kusuyorum😄bakalım cinsiyyeti ne olucak🤭
Ceycey22 Queen35 ben 19. Haftadayım 😅 hiç mise bulantısı tiksinme vs yaşamadım şu an göbeğim belirgin ama olmasa hala normal hayatımdan farkı yok
Eminebysll Queen35 Bende 9+2yim ne mide bulantısı var ne kusma 😂 Bende hamileliğimden şüphe ediyorum arada, göğüs ağrısı vardı oda geçti hafiften. İnce ince kasık ağrım var 😂
girl_boy_annesi Queen35 aynen bende 9+0 hiç midem bulanmadı bile sadece bel ve sırt ağrım oluyor kızım da hep kustum ve kasık ağrım oluyırdu
kuzucumoglum Queen35 bende şuan 6+6 birkaç gün önce acayip kusuyordum artık gunlerim perisandi sonra prilam kullanmaya basladim birden gitti bu sfer de hiç hamile değil gibiyim ona kafayı takıyorum birsey mi oldu diye☺️
A_r_m_i07 kuzucumoglum aynen birde ilk bebeğim olcak Allah’ın izniyle ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum…annelik işte belirti olur nasıl geçecek ayar dersin belirtiler kaybolunca endişe edersin birşey mi oldu diye 😍😍daha yolun başındayız Coo kk var
kuzucumoglum A_r_m_i07 3 hafta sonra benim 2. Gebeliğim ilkinde ikizlerime ölü dogum yaptım şuanda da tek ama korku var hep günler geçmiyor yerinde sayıyor gibi
betullale Queen35 Ay ne güzel işte keşke bende sizin gibi olsaydım (maşallah) ben 28 haftalık oldum hala kusuyorum hala mıgdem bulanıyor herşeyden 🤢