Kevser26 27.haftamdayım tatildeyim denize girdim biraz fazla hareket ettim kanama oldu şimdilik gözetim altına aldılar acilde. başına gelen var mı bu haftada kanama olup geçen var mı acaba ben ettim siz etmeyin bu haftalardan sonra tatile flan gitmeyin derim yorgunluga gelemiyo bebisler 😔
Nily Kevser26 walla canm ben bu sene tatile gitmedim korkudan. Seneye insallah bebegmle giderim diye avuttum kendimi:) İdrar uolu enfeksiyonm falan vardi cesaret edemedim. Bence hamileyken tatil sikintili biraz. İnsallah bir sorun yasamazsin sende
gzmbkr1907 Kanamanın nerden kaynaklandığını söylediler mi peki? Geçmiş olsun, bebek nasıl bir Bilgi verdiler mi?
Kevser26 Ultrasonda bi kanama göremediler bebek hareketli şuan . doktor ben seni gönderemem 24 saat gözetim e almamız lazım dedi her ihtimale karsi ciger gelistirici vurdular . kanamanın nedenini söylemedi ama. devlet hastanesindeyim acaba neden olur merak ettim . kanamam azaldı bu arada bitti gibi 😐
gzmbkr1907 Yorum yapamıyorum ama dikkatli olmakta fayda var, bebişin hareketliyse sıkıntı olmaz inşallah. Allah şifa versin canım, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kevser26 gzmbkr1907 amin inşallah saol 🤗🤗 o yüzden 20 -25 haftayı flan geçince deniz tatil tavsiye etmiyorum riske atmayalım doktor bana bisey olmaz git dedi ama kaldiramadim 😥
gzmbkr1907 Kevser26 haklı olabilirsin canım, girdiğin denizin dalgası bile etkiliyor çünkü. Mesela denize geri geri girmeyi önermişti doktorum, dalga karnıma çarpmasın diye. Ben de hafta sonu girmeyi planlıyordum sen böyle yazınca korktum açıkçası...
Kevser26 gzmbkr1907 15 20 dk durup sonra hep guneslensen yeter.ben dinlenip dinlenip 2 3 kere girdim biraz dalga vardi o yüzden ağır geldi sen dozunu ayarla çok sarsma kendini 😊