Happy_mami Rcsltkn hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum aylık kontorlelerim var aksatılmamasi lazım o önemli bir rahatsızlık doğuma kadar ilaç kullanacam
Gorkeminannesi Rcsltkn ilac kullanmayıp onlem alınmayan gebelerde sorun olabiliyormuş ama kesin değil tabi bize düşen ilac kullanıp normal değerlerde tutmak
Sule3842_ Rcsltkn Benimde 45 olmuştu. İlacın dozunu 25 kullanıyordum değer yüksek çıkınca 125 yaptık. Düşüşe geçmişti. 3 haftada bir ölçtürmen gerekiyor. İlacı hemen arttıralım sorun olmaz demişti doktorum bana
Rcsltkn 150 mg kullanıyordum 200mg çıkardık Tiroit ameliyatı olup tiroitimi aldırdığım için ilaç dozunu yüksek tutuyorum Tsh 90 doğru
Rcsltkn Happy_mami Bu değer beyin gelişimini etkiliyormuş, doktorlarda net bir şey söyleyemiyor Bu durumla karşılaşan oldumu onu merak ediyorum
Rcsltkn İlacı devamlı kullanıyordum aslında ama kusmalardan dolayı etkisini göstermiyormuş, inşallah bu süreçte bebeğe olumsuz etkisi olmamıştır
Sule3842_ Rcsltkn benimde 8 haftalıkken çok artmıştı. Doğum yapmadım şu an 16 haftalık ve beşin altına düştü. 12 haftadan sonra bebek tiroid üretir biraz daha rahatlarsın demişti doktorum onun etkisi olur mu bilmiyorum ama ben ilacımı çok arttırarak düşürdüm. Tiroidlerimi aldırmadım haşimato vardı ben de