Tubiis_0 1.60 boy, 50 kilo ile hamile kaldım. 5 ay full kustum. 1 kilo verdim. 5 ayın sonunda şak diye kusmalar kesilince 2 ayda hızlıca 10 kilo aldım. O kadar aç kaldım, o kadar bişeyler yiyebilmeyi özledim ki. Umrumda olmadı kilo almak. Bebeğimi zaten 5 ay besleyemedim. Ne yesem geri çıktı su bile. Kusmalar kesilmişken bari yiyim dedim. Çok hızlı kilo aldım. Şuan 65 kiloyum ve 37.haftam. Doğuma nasipse 3 hafta kaldı. Eğer bebeğim 40 haftasını tamamlar ve öyle gelirse herhalde hamileliği 20 kilo alarak bitirmiş olurum diye düşünüyorum. 50 den 70 e çıkarım herhalde. 4 haftada 4 kilo kattım kendime. Açıkçası umrumda da değil. Keşke bebeğim beslense. Kaliteli kilo alsa. Yediklerim ona kan can olsa. Malesef gebeliğin başlarında çok kustuğum İçin bir hafta geriden geliyor bebeğim. 37 haftalık şuan mesela ama 36 hafta ile uyumlu çıkıyor. Güzel kilo alması gereken bir dönemdeyim mesela ama malesef fazla kilo alamıyor. 1 haftada 185 gr almış mesela geçen haftadan bu yana. Aşırı vijdan yaptım ama elimde değil benim de tabi. O kadar çok kusmayı ben seçmedim sonuçta. Bedenin anatomisi işte. Kimi insan hiç şikayeti olmadan geçiriyor, kimi insanda sonuna kadar çekiyor. Belli olmuyor. Doktor plasentanda hafif bir kireçlenme başlangıcı olmuş. Bebeğine bu yüzden aman aman kilo gitmiyor dedi. Azda olsa kilo alıyorsa, suyu iyiyse sıkıntı yok bekleyebiliriz dedi. İnsan üzülüyor ister istemez ama elden ne gelir? Tam kilo alacağı döneme girdik ama malesef azar azar kilo katıyor kendine. Hayırlısı diyorum. Sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum ben. Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın inşaallah🤲🏻