ayhankubra01 Tubiis_0 25 haftaligiz hamile kaldigimda 68 kiloydum 62 ye düştüm şuan 66 kiloyum boyumda 1.50 civarında
EzgiKly Yarın 20.haftaya giriyorum. 52 kiloydum 58 olmusum🤦♀️ ikizlere hamileyim, yapı olarak hep inceciktim ama nasıl olduysa 6 kilo almsm simdiden. 30.haftada 2 kilo alanları görünce moralim bozuluyor😄 çok mu almışım acaba
Kubgkm Ecz1anne diyetisyenle çalıştığın halde ve bu kadar takıntılı olduğun halde benle aynı kiloyu almışsın canım sevindim kendi adıma ben fazla takmıyorum sadece dikkat ediyorum 😀
Ecz1anne Kubgkm evet canım ama ben 48le hamile kaldım yani bildiğin üzere vki yani vücut kitle indexi düşük olan hamilelerin kilo alma aralığı daha yüksek oluyor 60la hamile kalmadım ki😅o yüzden benim olurum bu şekilde hatta diyetisyenim daha fazla almam için zorluyor🥲
Kubgkm denizanddefne az değil bence zaten 20 den sonra alınmaya başlıyor çok da değil ama doktorun az demesi şaşırtıcı geldi bana canım
Eliffyucee Tubiis_0 üzülme bende su içsem yarar normalde de 15+3 80 el hamile kaldım 86 olmuşum boş kilo aldım hep doğunca kilo vermek tek umudum Allahtan boy var da kaldırıyorum 😂😂 herkes çok kilo aldın diyor ama napalım bebişim iyi olsun da ☺️
Baktug Tubiis_0 21+4 haftalığız 67 ile hamile oldm şuan 68-69arasıyım görüntü olarak tabıkı genişliyor insan 😂
hulyaca ipekveannesi yaa ne kadar güzel maşallah. Ben de O haftalara gelince böyle olmak isterim 😍 72.5 ile hamile kaldım 169 boyum var 14+2’yim 71.5 şu an 🙈
ipekveannesi hulyaca boylarımız bile aynı 😅 inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo önemli değil. 14.haftada öğrendim 2 bebeğimin cinsiyetini de sizinki belli mi 😍
Mizgin09 Tubiis_0 77 yle hamile kaldım 1.75 boyundayım şuan 79 kilo 26 haftalık hamileyim 2 kilo aldım
2kezAnneyim Tubiis_0 ayni bnm kilomda öyleydi hamile kaldığımda ikiz gebelik suan 95e gidiyorm 34+4 teyim
despina234 Sushiii aman takma asla ya ben de kızımda 15 kilo alıp doğuma gittim sonra bir verdim herkes şok 😂 Allah muhafaza hasta olsak daha mı iyi napalim yiyoruz kilo oluyor 😂