Deniz-Demirin-Annesi Biz bugün 8 haftalık olduk teyzeleri 🙂 siz kaç haftalık oldunuz ne zorluklar çekiyorsunuz biraz da sohbet edelim 🤗
egeninincisii Deniz-Demirin-Annesi 9+4 olduk. Mide bulantısı, baş ağrısı, ellerde kuruluk, sivilce, baş dönmesi ve halsizlik… 🥵 oğlumda böyle olmamıştım. Yerimden kalkamıyorum bu sefer.
Sinemlii Deniz-Demirin-Annesi bizde 9+2 deyiz daha çok şükür benim mide bulantım baş dönmem olmadı 🧿😂 sadece afedersin ama kabızlık problemi yaşıyorum ve akşam saatlerinde karnım şişiyor. İnşallah bu kadarla geçer Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin 🙏🏻
Deletedmom83940 Deniz-Demirin-Annesi 8+5 olduk sivilceler mide bulantısı burnum tıkalı nefes bile alamıyorum 🥺 dudağımdaki uçuğun biri geçmeden diğeri çıktı yuvarlanarak gidiyoruz işte 🐣
Gkoca BİZDE 11+6 OLDUK. YÜZÜME AŞIRI DERECEDE KIRMIZI ÇİLLER DÜŞTÜ 2 GÜN SONRA GERİ GEÇTİ. BULANTILAR HERZAMANKİ GİBİ DEVAM EDİYOR.
Deniz-Demirin-Annesi Kazılar valla ben de bütün gün uyku modu kızarıklık sivilce sorunum yok mide bulantısı ilk hamilelikte dogurana kadar kustum fakat şu an öyle bi durum yok çok şükür sağlıkla gelsin bebiskolarimiz ♥️😍🤰🏻