ANK__ Kızlar merhabalar 6 haftalık hamileyim ve bulantılarım erken başladı birşey yiyemiyorum doktorum da kilo almam gerektiğini söyledi alır mıyım acaba iştahım açılır mı zayıf olup sonradan kilo alan var mı tedirginim 🥹
Sena1455 ANK__ ben 3. Ayımdayım gerçekten beni 2 aydır çok zorladı bulantı. İlaçlar bile etki etmedi. Ne yesem çıkarttım ve hala aynıyım. Ben de kilo verdim ama hamileliğin ileriki zamanlarında ister istemez kilo alıyorsun. Şimdiden bunu düşünme. İnşallah senin mide bulantın çok uzun sürmeden geçer.
By28 ANK__ herkesın hamılelıgı farklı oluyor kimisi cok uzun surebılıyor maalesef ☹️ Ben mesela suan öyleyım 4. Ayda düzene gırıyor dıyolar beklıyorum maalesef Allah kolaylık versın cnm 😥
Temmuzannesii28 ANK__ 6 haftalık hamilelikte neden kilo almanızı söyledi ki çok saçma, ben 34 haftalık hamileyim son 2 haftada kilo vermişim bulantı kusmadan doktorum ona bile olabilir bi sıkıntı yok dedi bebeğin gelişimi gayet iyi çünkü
ANK__ Gulsurmeli inşallah hayatım boyunca kilo alabilen bir insan olmadım ama artık Almam gerekiyor tedirginim 🥹
Temmuzannesii28 ANK__ kilo çok önemli değil canım benim takma kafana kilo alman neyi değiştirecek ki çok kilo alıp bebeğinin gelişimi geride olan çok anne var burda, önemli olan bebeğin beslenmesi
1brcozr @ANK__ Şu an 28 haftalık hamileyim. İlk zamanlar bulantıdan dolayı kilo kaybım olmuştu. Bulantılarım 6. aydan sonra geçti sanırım kız olmasıyla alakalı çevrem öyle diyor 😅 ama geçiyor hiç merak etme. Bulantıların geçince iştahın açılacak sen bile durdurmayacaksın kendini.
Temmuzannesii28 ANK__ etraftan duyduklarımıza kafayı taksak hepimiz kafayı yeriz canım kulağını tıka daha hamileliğinin başındasın