cahillesohbetikestim Askiletotomsu bende sizinle aynı fikirdeyim ki evde kendimiz beş kuruş para vermeden evde halletmiştik 😁🤣 yenidoğan fotoğrafı da saçma geliyor bebekler zaten çok hassas sırf anı kalacak diye bebeğimi niye riske atayım ki onları da evde çektik biz hepsi birbirinden güzel oldu biraz yaratıcılıkla her şey hallolur 🥰
Askiletotomsu cahillesohbetikestim yenidoğan fotografciligini da sevmiyorum ben cidden sizin gibi Yani her ay aylık fotolar çok hoş olabilir onlara okeyim yaparım ama 🤭
cahillesohbetikestim Askiletotomsu hem her ay hemde yenidoğan foto çektim minick kostümler hazırladım sıpama şimdi bir bacağı girmiyor oğlanın maşallah 🤣
Askiletotomsu cahillesohbetikestim yorucu oluyor mu o çekimler 😅her ay şimdi ne giydirsem Nasıl kombinlesem arka planı filan derdi
cahillesohbetikestim Askiletotomsu yoruculuğundan ziyade vakit bulamıyorum 3 aylık çekimini 3 ay 20 günlükken yaptım mesela 🤣
Denzk Askiletotomsu Bende aşırı gereksiz buluyordum ama daha sonra içimde kalır diye yaptırdım. Ama dış çekim oldu demiz kenarında öyle abartılı kabarık saçma elbise giymedim fistolu tatlı beyaz bir elbise giydim bence çok güzel oldu 600 tl verdim 4 fotoğrafı çıkarttım çerçevelettim evime de sıcak bir hava kattı şahsen
Askiletotomsu Denzk denizi ve kumsali goren beyaz elbiseli gebelik fotosu hayali bizde de var 🤭 @hukukcuanne_06
TeoMom Askiletotomsu Kesinlikle deniz aşığı olan ben kumda sahilde düğün yapmak isteyen ben ama kışın ortasında evlenip şimdi yine kışın ortasında doğuracak olup dış çekim filan yapmayacak olan yine ben🤣
hukukcuanne_06 Askiletotomsu ay benim o hayaller yalan oldu😅 anca mogan’da çekinecem deniz kenarına gidemem muhtemelen🥲
Deletedmom_110 Askiletotomsu Düğün dış çekimi gibi yani çok çok abartı gerek yok bence ben telefonla kendimiz çekelim diyorum Zaten sürekli çekiyoruz şimle öyle fotolarımız var fazlasına da gerek yok
Askiletotomsu Denzk harika 😍 bende kumda oturayım edeyim çeksinler istiyorum Oturabilirsem 😅😅😅 sıcağa da tahammulum yokk biyandan
Denzk Askiletotomsu akşama doğru sıcak olmuyor ki bence yaptırın içinizde kalmasın ben iti ki yaptırmışım. Oturursunuz bence ben 35. Haftamda çekim yaptırmıştım çok rahattım
benimmdunyamm Askiletotomsu ben çok seviyorum 🤣🤣🤣🤣ben biraz abartıyi severim ne bilim hoşuma gidiyor 😛ama eşim sevmez gereksiz bulur falan
benito Askiletotomsu ben abiye tarzı kıyafetlerle değil de eşimle aynı tonlarda giyindiğimiz normal bir kıyafetle stüdyoda birkaç sade aile pozu çektirmek istiyorum. Kore tarzı mı ne diyorlar ya öyle düz bi fon önünde😊 onun dışında sahilde, ormanlık alanda ya da evde kendimiz de çekeriz tabii
Askiletotomsu benito Kore tarzı fotoğraf çekimi için geçen yıl evlilik yildonumunde hazirlandim suslendim güzel bı stüdyoya gittim Bı halt beceremediler bıraktık geldik Gelip evde kendi kendimize cekindik Uffff Saçımda kötü olmuş sonradan farkettim