Deemetibostnci Hanımlar dün muayenem vardı 13. Haftadan beri kanamam olduğu için progestan kullanıyorum. 27 olduk bebeğim ayakları aşağı da ve sırtı dönük dönmediği için progestan a devam dedi pozisyon değiştirirken aomınrk olmasın diye 27 hafta da bebekler hangi pozisyonda oluyor döndüğünü hissediyor musunuz kafa takıldı dönmezse ne olur
Nezii Deemetibostnci Çoğunluk olarak baş aşağı dönmemiş veya yeni dönmüş oluyor. Benim durumum riskli gebelik. Bebeğim 22. Haftadan beri doğum poziyonunda. O sebeple dönmemesini isterdim😊 dert etmeyin 36-37. Haftaya kadar dönmesi yeterli anormallik yok yani.
Mirach Deemetibostnci 29. Haftadayım. Benimde oğlum hala makat gelişli. Kafası yukarda ayakları aşağıda, doktorlar genelde döner diyolar ama korkma içini ferah tut🌸
Sevdapl Deemetibostnci dönmezse sezaryen oluyorsunuz. Ben de iki gün sonra 27 oluyorum kasıklarımı tekmeliyor daha dönmemiş. Pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Ama dönmesi için daha erken hiç stres yapmayın. 36. haftada dönmüş biri yazmıştı geçen.
tazebiranne_hg04 Deemetibostnci 26. Haftadayım benimki makat geliş duruyor dönerse de dönmezse de keyfi bilir 😂
Deemetibostnci Sevdapl en korktuğum sezeryan inşallah herşey yolunda gider arkası dönük olduğu için kalp atışı falan bakmadı detaylı olmadı içim rahat etmemişti
gamzeozer16 Deemetibostnci 2 ci gebeliğim benimde 28 haftadayım 21 haftadan beri makat geliş dedi doktorum halada öyle 😄 zaten sezeryanlı olcagım için artık dönsede dönmesede bir 😄 ilkte böyle değildi normaldi herşey 36 da dogum pozisyon unu almıştı ama kg su fazla diye gene sezeryan olmuştum
Acemianneee08 Deemetibostnci canım benimde 28 de kafa yukarıdaydı 32 de gittim dönmüştü kafa aşağıdagdı ama ben hissetmedim döndüğünü
hunilimom Deemetibostnci büyük kızım 36+4 de dönmüştü Mak. 38 e kadar bekleyip sezeryana alıyorlar şuan baş geliş olsa bile ilerde makat geliş de olabilir ben şuan döndüğünü düşünüyorum tekmlerini yukarda hissediyorum ertesi gün bakıyorum hep yanlarda ,😂 daha anlayamadım döndü mü dönmedi mi 28. Haftaya giricem bende
Deemetibostnci hunilimom nasıl mesaneme baskı yapıyor anlatamam owc ye zor yetişiyırum ayaklar sürekli çalışıo maşallah
Ecceee Deemetibostnci benim bebeğim hep yan pozisyonda yatıyor başından beri, şimdi 28 haftalık, yani taraf olarak dönüyor bazı gidişimizde başı solda bazen sağda oluyor ama hiç dikey döndüğünü görmedik, bu da iyi mi kötü mü bilemiyorum açıkçası
Deemetibostnci Ecceee şimdi anladım benim de bi ya da bi aşağı da inşallah doguma pozisyon alır sıktıntı çıkmaz 🤗
Ecceee Deemetibostnci benim plasentam rahim ağzına yakın o yüzden hiç riske atmayacağız sezeryan dedi doktorum, siz normal düşünüyorsanız son haftalara kadar dönebiliyormuş zaten erken şu an