Merhaba sevgili anne adayları 15 gündür sinüzit ve yoğun griple mücadele ediyordum Ankara seyahat etmememiz gerekti ve seyahat bütün enfeksiyonu tetiklemiş doktorun dediğine göre yolda Bi anda tutan kulak Ağrı'sıyla acil hastaneye gittik ileri derecede orta kulak iltihabına çevirmiş kulak zarım heran patlayabilirmiş ve bana birsürü antibiyotik verdi burun spreyleri fln 😔😔😔😔😔 ve Bn şuan 14+3deyim bebeğim içn ağrı kesici bile içmedim bu acıya dayandım sabaha kdr şimdi bana antibiyotik içmem gerektiğini söylüyor ki Bn hamile değilken bile antibiyotiğe karşı Bi insanım kaldı ki bebeğim var şuan😭😭😭😭 ama dayanılmaz acılar yaşıyorum öyle ki kafamı duvarlara vurmak istiyrm rabbim başka dert vermesin tabiki ama çok kötü 😔😔😔😔😔😔😔😔 dertleşecek birilerine ihtiyaç duydum sanırım içimi döktüm ağrı kesici içmemek içn hala direniyiyprum antibiyotik içtim bari onu içemeyeyim diyrm ama dün gece dayanamadım bide ağrı kesici içtim içim hiç rahat dğl sanki bebeğime bişi oldu gbi hissediyrm Ztn beslenenemiyprum da kaç gündür 😔😔😔😔😔😔 Ağrı' kesici sabaha kdr etki etti ama şuan geri başladı Ağrı'lar ağrı kesicisiz kulak Ağrı'sını azaltmanın Bi yolu var mı anneler bana yardım edin bunu daha önc yaşamış duyan bilen 😔😔😔😔😔😔😔😔