cicekcikiz 18 haftalık hamileyim 18-5 geçen haftadan bebeğin hareketini hissetmeye başladım az da olsa özellikle akşamları uzanırken birkaç kez oluyordu ama dün öğlenden bu saate kadar hissetmedim hiç normal mi sizce
Ysmndnz cicekcikiz gayet normal bende 17 haftada biraz hissettim 18 19 20. Haftada hiç bir hareket hissedemiyordum 21 de tekrardan ufaktan başladı hareketler şimdi 24.hafta her an hissediyorum güçlendikçe tekmeleri sert oluyor birde yeri geniş oldugu için dönüyor içerde onu bile hissedebiliyorsun
minikmucizemmmmmmm cicekcikiz sağlık ocağına gidip kalbini dinle canım için rahat etsin bende 19. Haftalarda hissetmeye başladım smdi 23+3 arada çok hareketsiz oluyor korkuyorum çikolata fln yiyip sol tarafima yatıyorum hareketi başlıyor. Mümkünse kendini yormadan ev işi fln yapmaya çalış
Gulsurmeli cicekcikiz Bu haftalatda düzensiz hareketler normal 24/25.haftadan sonra asıl hareketlenme başlıyor
Sevensevilen cicekcikiz aslında erken bile hissetmişsiniz bence ben bir kez 20. Haftaya girince hissettim, iki gündür hissetmiyorum
cicekcikiz Ysmndnz doktor karın yapımın geniş olduğunu söyledi zaten ve hareket dediğimde çok birşey değil zaten az az bişe patlıyor bazen karnımla çok oynuyorum hareket etsin diye öyle de hissediyorum azıcık ama dün akşam o kadar oynadım hareket etmedi
Haticekosar Normal değil tabiki doktorunu arayıp hastaneye gitmen gerekir ultrason muayenesinde belli olur birşeyler ye ayaklarını yükseğe koy uzan bol su iç yine aynısı oluyorsa doktora git
cicekcikiz Sevensevilen işte birkaç gün üst üste hissedince sonraki günler hissetmeyince insan üzülüyor
Tospikannesiiiii cicekcikiz bende post açıcaktım aynı konu bunu görünce açmadım yorumlar da rahatlattı benim de hafta aynu seninle hissediyordum 1 2 gündür tık yok