Marygur Milaasss çok su iç canım ama antibiyotik şart diye biliyorum bende içtim yakın zamanda 8 haftalığım başka doktorada danış
Irmakelizim06 Milaasss 12 13. Haftalarda benimde olmustu bi kutu hap bide tek doz toz içecek yazmıstı geçti şimdi 21 haftalığoz tekrarlamaz inşallah bidaha çok zor seninde geçer umarım en kısa zamanda 😊
Minnakkkk Deletedmom434 o haftalarda antıbıyotık rısklı olabılır bebek cok küçük daha demıstı doktorum 16.haftama kadar fıtıl kasıntı ıcın travazol krem verdı ama geçmeyince 16 da antıbıyotık bı de tek ıcımlık bı toz vermıstı adını hatırlamıyorum
Deletedmom434 Minnakkkk anladım.. bende de enfeksiyon vardı tek dozluk bir toz vermişti o yüzden sordum 😊
Minnakkkk Deletedmom434 ben de cok cektım en son antıbıyotık ıcınce gectı o zaman ıcerken bıle korktum ☺️
Bty7 Günde en az 15 bardak su için gerçekten iyi geliyor. Olmasını engelliyor.. Bu ara bıraktım benim de ağrılarım tekrar başladı. Su içmem lazım yine. Yoksa hep ağrı oluyo🙇🏼♀️
Deletedmom434 Minnakkkk Benim çok az bir değermiş bir tanecik tozla geçti ama çok sıkıntılı oluyor Allah hiç bir gebeye enfeksiyon yaşatmasın🤦🏼♀️
Minnakkkk Deletedmom434 amin canım amin ıns 🙏 gebelıkte herşey cok zormuş me kadar tuhaf şey varsa benı buluyor dıyorum hep 🙂🙂
Bsrbrk Bendede var 6 tane igne vurunduM . Doktoruna soyle dusuk tehliken varsa hastaneye yatirip serumla tedavi edebilir ben bi hafta yatmistim hastanede😏
Haticeozturk Kızlar ya bende adet oldukdan sonra akinti oluyodu zaten doktor normalde bayanda.olan akınti demisdi hamileliğimde de oluyo renksiz kaşındı yanma vs yok ama koku var sadece enfeksiyon olabilirmi
aslihano Hekime danismadan -bitkisel dahi olsa- ilac kullanmayin. Bircok bitkinin gebelikte yan etkisi mevcut. Fitoterapide yukseklisans yapiyorum. Tahmin etmedigimiz hemen hemen hergun tukettigimiz bitkilerin gebelikte olan yan etkilerini gorseniz sasirirsiniz