Asminazad 27 haftalik hamileyim sildikçe ve normal koyu sarı akintim olmaya başladı. Çok bekledim hamile kalabilmeyi çok endişeliyim şu anda. Doktoruma da ulaşamadım. Tecrübeli anneler yada başına böyle bisey gelenler nolur yardım edin
Deletedmom434 Asminazad idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorunuzdan idrar tahlili yapmasını isteyin
Nananusha Asminazad o haftalarda normal ola biliyomus ama sari veya yesile dogru gidiyosa kokusu varsa enfeksiyon ola biliyo..
aslihano Oncelikle cok gecmis olsun. Gebelikte hicbir renk akinti kabul edilmez. Hekiminize muhakkak danisin. Bu arada hekiminize emrivaki yapmaniz hos olmayabilir. "Idrar tahlili yaptirmaya geldim" demek gibi. Siz sikayetinizi soyleyin,gerekeni yapacaktir. Hicbir saglik calisani emrivakiden hoslanmaz. Bir hemsire olarak damar yolunu hangi intraketle acilmasini tavsiye ettikleri gibi ;)
busra6161 bende 22 hastalığım sari akinti fazlasıyla var bende doktorum yesil kirmizi ve kahve leke olmasigi sürece korkma ddi bide bendeki enfeksiyon kaynakli
Asminazad Evet idrar yolu enfeksiyonun var zinnat adında bir antibiyotik yazdı doktorum 2 gündür kullanıyorum. Kendisine ulaşıp soramadım ondan dolayımdır diye