aylinpalaa denizasigi 1 hafta içinde çıkmıştı bizim sonuç canım e nabıza sadece değerler düşüyor grafik için doktorunuza gitmeniz gerekiyor
Selinayyy denizasigi 24 ünde yaptırdım bugün çıkmıştı canım sonuç haftaya gidip doktorundan kesin bilgiyi alicam hayırlısıyla inşallah
Kucukmucize denizasigi 11 ve 14.haftalarda yapılıyor sonuç 1 hafta 10 gün arasında çıkıyor .E nabıza sadece sonıçuç çıkıyor.Grafik olarak doktorunuza gidiyor
Satiyeak E nabiza dusuyor. Telefonunuza da mesaj geliyor ama detayli bilgi yok. Doktorunuzla konusup o size detayini verir:)
denizasigi aylinpalaa ya doğru ama ben haftaya cektirecegim ama kendi doktoruma randevu bulamadığım için başka doktora aldım o sonucu kendi doktoruma nasıl gostericem gorebilir mi farklı doktor sonucu??…
aylinpalaa denizasigi bunu bilmiyorum canım maalesef belki bilen birisi cevaplar. Grafik kendi doktorunuza gidiyor çünkü 🙂
denizasigi aylinpalaa peki ben şu an 11+5 . ayın 6 7 haziran gibi olsa 13. hafta içinde olmuş oluyor. sorun olur mu acaba illa 12. hafta mı olması lazım 🙄
edis22 denizasigi benim 2li taramam 2 hafta sonra cikmisti sonucu. Usg ile kan degerini beraber degerlendirip oyle sonic veriyorlar. Usg ayri kan ayri verilmiyor
verocka Aitaj_ neye kaç gün kaldı anlayamadım hafta soruyorsan eğer 13. Haftayım şuan 16. Haftada gideceğim doktora 🙄
verocka Aitaj_ benim tarama sonuçlarım çıktı da doktor şehir dışında olduğu için bakamıyor dönmesini bekliyorum 🙄