Kaahvelii Kızlar şöyle bungolov veya ufak villa tipli 2-3 gün tatil yapacağımız bir yer düşünüyoruz varsa gittiğiniz bildiğiniz bir yee önerir misiniz ?
EsraBaykara Kaahvelii biz iki kez gittik. Biri villakalkan diğeri tatilvillam. Ancak en az 5 gün şartı oluyor. Güvenilirlik açısından sorabilirsiniz dolandırılmadık :)) belki müsaitlik vardır 3 gün için. İki site de fotoğraflardaki gibiydi ev çok memnun kaldık.
Buseyllzr Kaahvelii Alanya da Granada luxury beach otel aşırı memnun kaldık 2020 de gitmistik eşimle 5 günlüğüne herşey dahil 2800 odemistik o zamanlar ama Ekim ayı olduğu için mi uygundu fiyatı o kadar bilmiyorum
gokboru122 Kaahvelii biz iki gün önce döndük daha Antalya kalkanda villa tuttuk sahipleri de çok tatlı ve ilgiliydi kalkanda çok gezecek yer yok ama patara ya da antik kentlere yakın bir dahakine kaş tarafını tercih ederiz sanırım kaş daha güzeldi villa optimist 2 bizim tuttuğumuz villanın adı bakmak isterseniz eğer gerçekten çok güzeldi 🥰
Kaahvelii Eslem_1 Ay videosunu izledim beğendim canım teşekkür ederim önerin için hem havuz hem deniz dibinde Kalabalıktan uzak begendim Denizi güzel mi canım peki sanki kayalık gibi görünüyor bi kısım Birde yemek imkanı nedir bahseder misin
Kaahvelii EsraBaykara canım baktım şimdi yazdıklarının ikisi de güzel biraz denize uzak kişisel Araç falan lazım heralde git gel yapmak için kendin pişir kendin ye usulü sanırım kalabalık aile için çok uygun
EsraBaykara Ormanmeyveli ilkine (2020)6bin ödedik (14-21 eylül) ikincisine (2021)5bin.(1-8ekim) Şuan ilki 14,450 İkincisi 9030🙄
Gizem260 Buseyllzr bizde balayına oraya gitmiştik 2019 da harika gerçekten bizde çok memnun kalmıştık 😊
ozgetoozge Buseyllzr Bizde 2019da balayımızı yapmıştık granada luxury beachde. Çok memnun kalmıştık o zaman ağustos ayında 5800 tl gibi bi rakam ödemiştik. Bu sene tatil için tekrar baktık ama fiyatlar uçmuş
Nazli18 Biz 3 defadır villa sepetinden kiralıyoruz ama genelde 5 gün şartı oluyor bazen aralarda 3-4 günlük boşluklar kalabiliyor detaylı arama yaparak bulabilirsiniz güvenilir bir site fotoğrafların hepsi de birebir aynı biz memnunuz