Pnar_irmak Kızlar merhaba Gebeliğim binevi dünyam ters düz oldu herşeye iğrenir oldum 😭 Öyle hamileleri görünce fazla Naz yapıyorsunuz derdim 😁 bende sonunda ayvayı yedim 😁 Şimdi soruma gelince 20+3 hamileyim ama cinsiyet öğrenemiyorum , 17 haftalık gittim özel doktora kıza benziyor ama emin değilim dedi 😑 sonra 19 haftalıkken başka hastaneye gittim uzun uzun baktı cihazı sürdükçe bebek sırtını döndü bacaklarını kapattı 🤦♀️🤦♀️ Bi kere yakalar gibi oldu erkek olsaydı pipi olurdu dedi bunda göremedim ama emin değilim dedi 🥴🥴 detaylı ultrason da belli olur dedi napim ben şimdi 🙄
Ozlm54 Pnar_irmak canım erkek genellikle erken haftalarda gösteriyor kız olma ihtimali yüksek 13+4 oğlum olacağını öğrenmiştim komşumda hamile Kıza benziyor saklıyor göstermiyor kesin değil dediler hep 23 haftada kesin kız olduğunu öğrendi
Elif-dmn Pnar_irmak Ultrason fotosu var ise buradan paylaşabilirsiniz bilenler yorum yapar en azından
Elif-dmn Bende detaylı ultrasonu bekliyorum haftaya belli olcak banada erkek dedi çıkıntı vsr dedi alışveriş yapma ama dedi 🙄
Pnar_irmak Elif-dmn ilk bebeğiniz ise 2. Bebeğe inşallah diyelim Oğlum var kızım da olursa daha rabbime şükür eder olmayanlara dilerim bundan sonra
Pnar_irmak eslemesila 2 doktorda kıza benzetti ama (emin değilm ) diyorlar ben çatlıyorum meraktan artık
Pnar_irmak Elif-dmn son gittiğimde cihazı sürdükçe rahatsız oldu ultrasondayken sırtını döndü bi kere yakalar gibi oldu kıza benzetti orda da