canmyavrum Anneler selamlar :) ben 7 haziranda 28 haftalık olacz Allahın izniyle.28 haftalık olunca 7AYLIK mı olacaz? Sürekli aylık tablolar var ama hepsi farklı bi hesaplama
Ecemselmaarslan canmyavrum 30.hafta da 7 aylık oluyo canım doktorlar farklı hesaplıyor her zaman 4 4 sayiyoruz 😅😅
nmtock41 canmyavrum 34 haftadayım 7ay 28 günlük yazıyor uygulamada , ben de hala bu durumu çözemedim ya 🤣
busey_42 canmyavrum Doğrusu böyledir herkez farklı bişey diyor. 22-26 6 Ay 27-30 7 Ay 31-35 8 Ay 36-40 9 Ay
canmyavrum Ecemselmaarslan ben niye 4 4 sayınca 28.haftada 7.ay olarak hesaplıyorum 🤣zatrn matematiğim kötü iyice kafam bulandı
Ormanmeyveli nmtock41 ayy merhaba sizinle bir ara konuşmustuk kusura bakmayın kullanıcı adınızı görünce hatırladım ve merak ettim amniyosentez sonucu bekliyordunuz inşallah sonuclariniz guzel gelmistir🤲
canmyavrum busey_42 evet herkes farklı diyor sizin dediğinize göre bakarsam şuan 26+3haftalk 4 güne 7 . Aya geçiyoruz🙈🤣
Ecemselmaarslan canmyavrum canım neden biliyor musun bazı aylar 4.5 hafta bazısı 5 hafta 30 31 çekiyor ya iş ordan karışıyor 😅😅 tablolar ona göre hesaplanmış oluyo yoksa benim de 7.5 aylık olmam lazım ama bugün yeni 30.0 yani 7 ay
nmtock41 canmyavrum 🤣🤣 karmaşık bişey ya ben doktorun verdiği tarihten beri hesaplıyorum 1 ekim 7 ayımız bitti 8e giriyoruz diye işte 🤣
annesinin_beybisi canmyavrum valla ne yazik ki ben de isterdim 6 aylik olmayı ama 5. ayin içindeyim hesaba göre 😅