Minikfil Merhabalar , Adana’da Mete sucuya özelden detaylı ultrasona giden var mı acaba? Varsa kaç dakika sürüyor, memnun kaldınız mı , ücreti nedir , görüntü veriyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
esn46kyy Minikfil ben gittim canım Devletten girdim ücretsiz baktı 5-6 dk sürdü Fotoğraf vs vermedi Ama özelden de muayene ediyormuş O zaman foto filan veriyormuş ve yarım saat sürüyormuş Ücretini bilmiyorum
zehra_56 Minikfil canım 1 hafta önce gittim ben benim hamileliğim su fazlalığından dolayı riskli gebelikti o yüzden gittim 15 20 dk muane etti muane ettiğine dair bebeğin sağlık durumu ile ilgili rapor verdi çokta memnun kaldım ilgili bir doktordu bende özel muanesine gittim
sherwoodTR esn46kyy benim de yarın randevum var benimki de devletten ücretsiz ve Mete bey bakcak. Bakarken açıklama yapıyor mu yani size de anlatıyor mu yoksa sessizce bakıp geçiyor mu?
esn46kyy Minikfil yani ücretsiz olması tabiki çok iyi oldu Doktor bakması gereken şeylere baktı ama özelden girince çok daha detaylı bakıyorlar Yani aşırı detaylı bakmadı 😊 Bide doktor bakarken sol tarafta çok küçük bir ekran var ben oradan izledim ama pek bı şey anlayamadım maalesef Maddi olarak imkanınız varsa özelden gitmenizi tavsiye ederim Ama ben memnun kaldım yeterli geldi bilmiyorum 😊
Seyoelif ben mete hocanın hastasıyım riskli gebelik olduğu için ücretli olarak gidiyorum muayenesine . ben memnunum .detaylısı yakşlaşık 30 dk sürüyor. biz bebeğin şeklini filan merak ediyoruz ama adamın takıldığı şey ölçümler :) haklı olarak
Seyoelif Minikfil ben normaldede takipli hastasıyım riskli gebelik olduğu için. numarası 03223386060 dahili numarası da 3272 . ama sıksık denemen lazım canım .
esn46kyy sherwoodTR anlatmıyor canım maalesef Kendisi bakıyor En son cinsiyetine baktı bende “Her şeyi normal bı erkek bebek” dedi ☺️