kızlar yazamadım kusura bakmayın gecikti biraz ☺ bi gün öncesinde kontrolum vardı 38+5 de herşey normaldi gece karnıma bıcak gibi biley saplandı ve sabah acile gittik hemen kadın doğuma aldılar ve suyumun azaldığını söylediler bende normal doğum yapmak istediğimi söyledim o zaman yatışknı yapıp suni verelim dediler eve geldim eşyalarımızı aldık banyo yaptım abdest aldım gttim yatışım yapıldı ama ne sancı ne yumuşama nede bi açıklık vardı ilk olarak çatı muayenesi yapıldı yumuşama için ilaç verildi 3 saat bekledik fakat hiç bi açılma yumuşama olmadı bi doz daha verdiler 3 saat daha bekledik yine olmadı sonra doktorum geldi ve nat sonucunun iyi olmadığını söyledi bende bebeğim için sezeryan olsun istedim çünkü o an ondan önemli hiç bişey yoktu tek istediğim uyanık olup o anı yaşamaktı benim için ve akşam 7 de epidural anestezili yani belden uyusturmalı sezeryan oldum her anı hatırlıyorum evladımı getirdiler kokladım be herşey bitti benim için o an çok şükür ki bu korkutulan sezeryan hikayelerinin hepsi yalan ucunda evladınıza kavuşcaksanız herşey boş riske atmayın yavrularımızı sütümde geldi hemen çok şükür odaya geçer geçmez emzirdim çok hafif bi sızlama var ama ilk günden itibaren hep ayaktaydım bugün beşinci gün evimi bile süpürdüm 🙏🏻😘♥