Burcu7260 Kızlar dün peçete ile silince biraz açık kahverenginde bir leke gördüm biraz korktum daha sonra 2 saat sonra gidince gene baktım gene vardı leke çok az Yarında doktor randevum var biraz korkmaya başladım
By28 Burcu7260 bende hatta bi 2 hafta oldu doktora gıttıgımde ultrasonla baktılar birşey yok yerleşme kanaması devam edıyor olabılır dedı çünkü bebek yerleşiyor daha 😘
Fatmaztrk Burcu7260 evet korkma canım bende de oldu hatta benimki 3 hafta sürdü yaklaşık. Kan rengi kırmızıya dönerse o zaman git acile. Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Miracinannesi_52 Burcu7260 canım o yerleşme kanaması kırmızı ve çok gelmediği sürece sorun yok benim de o günlerde 2 3 gün gelmişti az az ama rengi kahverengiydi sonra kontrole gittim bebeği görmüştüm
elifsahraa @“Burcu7260” bende 5+6 dayım dün dr gittim gayet iyi bi sıkıntı yok dedi eve geldim kahverengi lekem gelmiş bu gün yine vardı Dr aradım düşük önleyici yazdı hafta içi gel bakalım dedi
elifsahraa Miracinannesi_52 doktorunuz neden leke geldiğini söyledimi dünden beri bendede leke var endişeleniyorum
Miracinannesi_52 elifsahraa normal dedi o kahverengi lekeyi yerleşme kanaması diyorlar canım bebek oluşuyor
[silindi] Burcu7260 bendede olmuştu 10 gün falan iç çamaşırını kirletiyordu çok şükür bi zararı olmadı