Fatmaclk96 Hamilelikte güzelleşme yada çirkinleşme kaçıncı haftada olur Ben 9. Haftadayım çirkinleştiğimi hissediyorum sivilcelerim çıktı
Gebeyim15 Fatmaclk96 benimde o haftalarda öyle oldu çirkinleşdim sivilce vs şimdi 16 haftadayım düzeldi şükür
cgnduru Fatmaclk96 sivilce vs oluyor ama benim cildim falan 5. Ayda çok kotu oldu doktora gittim egzama dedi ama bilmiyorum hiçbir şey kullanamiyorumda.. tamamen gecmedi ama 6. Aydayim biraz hafiflemis gibi… benimki kız cidden insan cirkinlesiyormus kiza hamileyken 😀
Htcerdogn Fatmaclk96 bende o haftakarda başladı sivilceler lekeler. Sonra burnum şişti ve üzerinde siyah çizgi var hala geçmedi. Bakalım doğumda düzelir miyim😂
momeva Fatmaclk96 normalde hiç inanmam böyle şeylere ama yüzüm bi güzelleşti yüzümde hiç bir şey çıkmıyor + daha da bi beyazlaştı sanki. Ailemin yanına ziyarete geldim herkes ne kadar güzelleşmişsin diyor. Bebeğim erkek 🥹💜
Deletedmom83940 Fatmaclk96 ay ben çok çirkinleştim ya 8. haftama girdim sivilceler pörtledi resmen dudaklarım da uçuk çıktı biri geçmeden ikincisi çıkmış bu sabah gördüm 3-4 ay önceki resimlerime bakıyorum kendimi beğenmiyorum 🥺