yineyenidenanneoluyorum7 Unlukacar tamam canm cok saol bilgilendirdign icin ozaman deger yani ucretine
Behiye89 Guldaneayazali01 lokman hekim hastanesi Doç dr ünal isaoğlu. Kendi doktorum çok ilgili pişman olmazsınız
Esra255 Kedilitazeanne1 Bana verilen kağıtta Onur Günaldı yazıyor doktor adı canım. Renkli görüntü verdi. Bir de siyah beyaz önemli olanları verdi doktoruma göstermek için
Gzmmtrkmn Kedilitazeanne1 evet verdi bebeğim yüzünü göstermedi kaç defa yeniden çağırdı güzel bi görüntü verebilmek için. Ben Mart ayında gitmiştim muhtemelen aynıdır. İnternetten iletişim bilgilerini alıp sorabilirsiniz
Kedilitazeanne1 Gzmmtrkmn evet ya sormayın çok üzüldüm ama yapcak bişi yok devlete randevu bulamıyoruz ki :/
el1fff Okan üni hastanesi Prof.dr. Eray Çalışkan’a gideceğim, kendisini hem Prof hem perinatolog olduğu için doktorum önerdi. Henüz gitmedim ama çok iyi yorumlar gördüm, umarım bende memnun kalırım, 880 ₺ ücreti var
_ozlmm findiklibadem Pendik batı mahallesinde internete doktor Halil Mesut bey yazın konum çıkıyor bizde konum ile gittik
Derya-K Maltepe Tıp Merkezi’nde yaptırdım, 520 TL diğer yerlere göre en uygun hastane burasıydı. Hemde memnun kaldım. Doktorun adı Doğan Kuş’tu.