Birmucizehikayesi 2 arkadaşım orada dogum yapti biri gecen sene aralik biri 1 hafta once ikisi de atilla beye gidiyordu ozellikle ebelerden yana ve doktordan cok cok memnun kaldilar. Hastane tertemizdi tavsiye ederim
Asli1204 Birmucizehikayesi evet atilla beyi de duydum hangisi daha iyi acaba gidip görüp anlıycam sanırım 🙂
BernalkszAkgl Doğum ücretileri hakkında bilgisi olan varmı. Bende dr araştırıyorum halen bulamadım bi dr da
BernalkszAkgl Dr olarak kimi önerirsiniz iş yerime yakın evimede yakın bi gidip denememde fayda var diye düşüyorum😊
SevgiiOA BernalkszAkgl Ben Meriç beyden memnunum ama Atilla beyin hastalarıda memnun karar sizin. Atilla beye hiç muhane olmadım ama ben. Hep Meriç beye gittim ilgisi gayet güzel.
BernalkszAkgl Çok tşk ederim canım çok saol istanbula 1 sene oldu geleli ilk gebeliğim ve hiç biyeri hastaneyi bilmiyorum nette hep araştırıyorum ama giden bilenlerden bilgi almak kadar güzel bişi yok
HlyaracGzel Benim Atilla Bey ile ilgili pel bi bilgim yok ama Meriç Bey’ i tavsiye ederim çok ilgili bir doktor. Mesela benim gittiğimde Atilla Bey’e gelen hasta sayısı az olduğundan mı bilemiyorum hemen muayene olabiliyorlar. Meriç Bey de biraz sıra oluyor.
Asli1204 Selam kızlar ben bugün gittim meriç beye. Adam gayet ilgili ve her sorulana güler yüzle cevap veriyo bilgilendiriyo ben sevdim doktoru 🙂
Asli1204 Selam kızlar ben bugün gittim meriç beye. Adam gayet ilgili ve her sorulana güler yüzle cevap veriyo bilgilendiriyo ben sevdim doktoru 🙂