Minikcennetim Kızlar ben uygulamadan bebek gelişimini takip ediyorum büyük hevesle bazen gece 12yi bekliyorum okumak için şimdi ben son adetime göre 6 haftalıkken gittim kesem 5 haftalık çıktı şimdi yani ben kaç haftalığım son adetime göre mi takip edeceğim ?
ErdoganGamze Minikcennetim Son adete göre hesap yapıyorlar. Benim de 7 haftalıkken 1hafta geride çıkmıştı. Şuan da 21 haftalığım. Aradaki fark en son 2′ye düşmüştü. Bebek büyüdükçe kapanır fark. Ama geç döllenmeyse biiey diyemem. Onu doktorlar adet tarihini düzelterek ayarlıyorlar
Yavruhamsi Minikcennetim ultrasonda çıkan ölçümleme göre ilerliyorsunuz 7 haftalık hamileyim diye gittiğimde 5 haftalık çıkmıştı doktorum ölçüleri kabul ediyoruz deyip son adet tarihini düzeltmişti
Sonikiuc Minikcennetim bende de benzer bu durum vardı. Adet günümden emin olduğun halde 1 hafta büyük çıkıyordu bebis. 2li taramada doktor 1 hafta geri çekti adet tarihini. Bundan sonra küçük büyük çıkarsa da değiştiriliyor dedi
Yavruhamsi Minikcennetim evet düzeltmezse de siz sorun neden böyle düzeltecekmisiniz diye çünkü soruluyor çoğu zaman son adet tarihi kesin bilgi olur elinizde
Yavruhamsi Minikcennetim adetlerim düzenliydi ama seyrekti 35 günde bir oluyordum pcos var bende 21. Gün yumurtlamam oluyor oyüzden geç döllenme yada son adet tarihiyle uyumsuzluk yaşıyorum iki bebeğimde de aynı durumu yaşadım
Verasmommm Minikcennetim benim son adet tarihim 1 aralıktı ultrasona gittiğimde ise doktor 9 aralık olduğunu söyledi bana ve o şekilde takip etmem gerektiğini söyledi ben uygulamaya 1 aralık diye girmiştim ancak daha sonrasında düzelttim doktorunuz bu konuda sizi bilgilendirir.
Minikcennetim Verasmommm anladım daha ilk kontrol olduğu için bişey demedi tekrarlarsa düzeltir o zaman🥰
Verasmommm Minikcennetim aynen korkmayın bebeğiniz bir hafta ileriden ya da geriden gelebilir bu normal kabul ediliyor :)
Asel_im Minikcennetim canım sen ilk haftalar ultrason haftasıyla denk git zaten Bebek büyüdükçe fark kapanacak