Eslemim34 Devlet hastanesine gidiyorum doktor iki hafta da bir gelmemi istedi 34+3 haftalığım ama biliyorsunuz ki randevu bulmak çok zor. Siz nasıl yapıyorsunuz 😬 randevu almadan giden var mı?
Bkyya Eslemim34 ben zaten iki hafta öncesinden buluyorum hep o şekilde ayarlıyordum 4 hafta 1di kontroller şimdi haftada 1e düşürdü yine iki hafta da 1 buluyorum doktora söyledim daha öncesinde bulamadığımı o aradaki 1 hafta için kağıt yazıp kaşeledi arada alıyor randevusuz
Teslimeesma Eslemim34 ayın 21 inde tanıdık sayesinde zorla girdim sonra doktor 1 aya randavu verdi pazartesi tekrar gideceğim doktora illaki tanıdık bulmak gerekiyor yoksa çok çok zor
Deletedmom_110 Eslemim34 Aslında o haftalarda randevusuz gidiliyor diye biliyorum öyle giden tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum
Eslemim34 Bkyya Ne zaman randevu bulursam gidicm artık kaç hafta geçer bilmiyorum doktora gittiğim de de söylerim randevusuz alsın😬
Eslemim34 Teslimeesma Bir ay olunca en azından buluyor dum iki hafta da bir olunca çok zor olucak belki daha fazla süre geçicek artık ne zaman randevu bulursam doktora gittiğim de söylerim randevu bu kadar kısa sürede bulunmuyor randevusuz alsın yani😬