Seyo64 Arkadaslar 9 gün önce sezeryan oldum ama hala çok korkuyorum öksürürken falan eğilip kalkarken dikislerim açılacak diye böyle birsey olurmu başına gelen var mı bide iç çamaşırını lastiğinin dikis yerine gelmesi zarar verirmi acaba
Melike Seyo64 Benim dikişlerim estetikti o yüzden bilgim yok ama bol iç çamaşırı giy bence dikişe deymesin lastik
HacerZumra Seyo64 benim estetik dikişti ama ben Sezeryan sonrası ilk 15 gün depend kullandım dikişlerime değmesin diye iç çamaşırı kullanmamıştım
MerveKozann Seyo64 dikişler öyle bi öksürük hapşurukla açılmaz kız 😅 İlk hastanedeyken bende pırt yapmaya gülmeye korkuyordum acıyacak diye 🫣 Çamaşırı ben bato kullanıyorum yukarda kalıyor rahat oluyor pijamayıda babaanne usulü göğüs altına kadar çekiyorum bitti gitti 🫣🫣🫣
zepbjk Seyo64 Sen dikkatli davran öyle kolay kolay açılmaz en ufak şeylerden korkma ama dikkatli ol. Valla bi yıl geçti hala iç çamaşırı oraya değerse rahatsız ediyor 😃 ilk 10 gün kendime gelemedim kız ben ev işi fln yazmışsın varsa yanında biri hiş zorlama sen dinlenmene bak
Seyo64 Melike hemşireye sordum lastiği oraya gelince zarar verirmi diye hayir ama sen rahatsız oluyorsan daha geniş yada büyük giy dedi
Obirgebe Seyo64 estetik dikişse hiç bi sorun olmaz. 2 sezeryan yaptm merak etme ki ayrıca artk diğerlerinede korkma ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın
Melike Seyo64 O zaman bir sorun olmaz hemşirenin de dediği gibi rahatsız olursan büyük giy ben haliyle açıyor diye hep bol giydim bir süre
Seyo64 HacerZumra bide canim ne kadar süre sonra ev işlerini falan yapmaya başladın ben hala eğilip kalkarken zorlanıyorum
Seyo64 MerveKozann ne bilim canim ilk olunca insan tedirgin oluyor herseyden sürekli bakiyorum demin bebeğimi emzirirken süt damlamis pişmama ardından öksürük olunca aha dedim açıldı şu geliyor herlde diye hemen bakmaya gittim kafayı yicem az kaldı 🤣 iç çamaşırları lastiği denk geliyor oraya onu halletmem lazım ama ne yapicam bilmiyorum tam ne zaman iyilesir bu dikisler
MerveKozann Seyo64 dediğim gibi çamaşırını babaanne usulü bato al göbek deliğine gelecek kadar yüksek olandan ben onlarla inanılmaz rahat ettim. Kafana takma bu kadar
Seyo64 Obirgebe teşekkür ederim canim evet estetik dikis tedirgin oluyorum lastiği falan denk gelince yani agri yapiyor oksurunce falan
HacerZumra Seyo64 evet bazıların ki çok rahat geçiyor bazılarınınki de kötü yani bünye meselesi benim ablamın iyiydi 3. Günde ayağa kalktı bende tam tersiydim kötüydüm
Seyo64 HacerZumra suan geçti canim agrilar falan şükür iyi oldum eskisinden ama sanki kızarıklık var gibi
Seyo64 zepbjk var canim hala yanımda insan ama gidecekler onun icin mecbur alışmam lazım canim ama şuan iyiyim canım şükür
Seyo64 MerveKozann tek kaldım mı çok takıyorum canim sürekli bakiyorum acilma varmi iltihap kapmjsmi soyle mi böyle mi diye ufacık birsey gördüm mü hemen araştırıyorum İnternete falan psikolojiyi bozdum galiba 🤣