enesayazmoom Rüyamda manda yoğurdu gördüm üzerinde manda yoğurdu yazıyor du canım çekmiş mıdır kızlar.??
Pcoslubiranne enesayazmoom ben her seyi gorüyorum ama hic canim yemek istemiyor.Annem de gormussun yemen lazim diyir ama yemiyorum. Manda yogurdu yiyen doguramazmiş derler bizim buralarda.🙊
Semaax enesayazmoom bende avuç avuç erik görüyordum yiyordum sabah kalktığımda aşırı canımin istediğini fark ettim 🤣 manda yoğurdu doğumu geciktirr diyor eskilr ama internette besin kaynağini karşıladığı yazıyor bilmiyorum artik 🤣 canın çektiyse doktoruna bı danış öyle ye 🤣
Deletedmom_110 enesayazmoom Bende kavun görmüştüm mevsimi değilken eşim araya araya bulmuştu gördüysen ye bence
Hulus enesayazmoom niye çeksin ki yani o zaman bu mantıkla markette gördüğümüz herseyi canımızın çekmesi lazım 😅 canınız çekse canınız çekerdi yani 😁😁
enesayazmoom Pcoslubiranne yani acaba doguramicak miyim onun habercisi mi 🤣😪 yemedim çünkü rüyamda biri getirmiş birde kurdelemişti 💟😅
enesayazmoom Jatice yani manda yoğurdu hiç yemedim tadını bile bilmiyorum ki 🤣😅 son zamanlar da garip garip rüyalar görüyorum dün gece de memem den süt akıyor du diyorum daha doğurmadım bu süt nerden geliyor diye .. 😆☺
enesayazmoom Hulus evet büyüklerimiz öyle söyler birinin evine gittiğin zaman kızım ne uzatirlar sa ye sen istemesen bile bebek ister diyor lar 😆 inanmak zorunda değilsiniz ayrıca