Duygu210 Haftaya yarın gidiyoruz. Kızlar 58 ile hamşle kaldım 62 yim şuan akşamları 63 bile oluyor. Normal doğum istiyorum biraz dikkat etmem gerek lakin doymuyorum ben yemekten yirmi dk sonra acıkıyorum.. Acil tavsiyeler hanımlar
Prensannesiiiiiii Duygu210 bende 17 haftalığım 57 kiloyla hamile kaldım bir kilo verdim 56 oldum ama şuan 60 kiloyum bende
Babycira Haftaya giricez nasipse. 11 kilo aldım. 27-28 den sonra her hafta kilo alınmaya başlıyor. Bu sizin elinizde değil sağlıklı beslenmeniz bile.bebek kilo aldığı için annede alıyor.
Durulay3 Duygu210 13 hafta oluyorum yarın ne bir iştah ne bişey ve 2nci gebelik boylemı geçecek 2 kilo verdim 😥
rkyycbnn Duygu210 24 haftalık olduk 61 le hamile kaldim 64..5 olmusum zaten cok kilo almayan biriyim hamilelikte yemem de gayet iyi yani iyi yiyiom fazla almıyom iki tane daha oglum var belki onların sayesinde pek almıyom 😂😂
aslansmommm Duygu210 22 haftalık 3 kilo aldım 54 57 olmuş haftalardır sabitlendi hatta ne ileri ne geri gidiyor yürüyüş spor yapabilirsniz