Smyye1B Kızlar şoklar içindeyim bebeğim 10 günde 500gr almış 3000kg olmuş. Birde görün gıdısı var aman allahım çok güzeeeel 😍😍
Eslem_1 Smyye1B benim de 34 sonu 35 başı 2567 gr dı.. 35+5 e doğru kaç olur bilmiyorum ama normal doğum düşündükçe yüksek kilolu olursa doğum da mı zor olur adaba diye düşünüyorum 🤭
Hilalohilal Smyye1B 2500 du kilosu 15 gün sonra gittim 35+6 da 3200 olmuş 😆🤩 benim kızım da bal yanaklı olmuş görünce çok hoşuma gitti 🥰
Deletedmom_110 Smyye1B Maşalllaaahh❤️🧿 Ben pazartesi gitmiştim 1600 kg idi hatta postuma yorum da yapmıştın sen normal kilosu diye şimdi bugün de gidicem kaç gram almıştır acaba ya 4 günde ne kadar alır
Hilalohilal Eslem_1 zaten 4 kilonun üstüne onermiyorlar galiba normal doğumu ☺️ bende korkmaya başladım 4 kiloyu geçer de normal doğum yapamam diye . Tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter
hunilimom Eslem_1 4 kiloya yakın doğdu bence büyük daha kolay doğuyor 😂 kendini itmeis felan kolay oluyor
Smyye1B Hilalohilal Ultrasonda bile çok güzeller ya. 😇 Yanaklarına diyecek lafım yok doğsun çok çok öperiz artık 😍😍
Smyye1B Cinarsaitinannesi Normal yedim diyebilirim ama arada babaannesinin gönderdiği yumurtalardan yiyorum belki o etki ediyor 🤭
Smyye1B hunilimom Gerçekten öyle sanırım Çevremden de hep öyle duydum birde emme olarak daha güçlü oluyorlarmış zayıf bebeklere göre. 😇