Sehrbnon12 Kızlar bugün ikizlerimin cinsiyetlerini ögrendim ama eşime söylemedim cinsiyet partisi vs de sevmiyorum ama eşime de bi sürpriz yapmak istiyorum bana fikir verirmisiniz nasıl bişey yapabilirim eşime nasıl cinsiyetleri söyleyebilirim yardımm plssss
Deletedmon00881 Sehrbnon12 iki bebeğin cinsiyetlerini kağıda yazıp bolunun içine koy balonları sişir, eşinde patlatsın ve öğrensin cinsiyetleri bence çok eğlenceli, babam diye müzik de açabilirsiniz..😁
cennet_aka27 Sehrbnon12 geçen hafta öğrendim bende 🤗 cinsiyeti neyse ona göre kıyafet alın heidye paketi yaptırın 🤗 Cafeye götürdüm ben eşimi garsonla konuşup bana bir masal anlat baba şarkısını açtım siparişi gelirken müzik çalıyordu anladı kendisine olduğunu hediyeyi o an verdim
Deletedmon00881 Sehrbnon12 iki küçük balon da olur, birini açıp öğrenince diğeri için heyecanlanır felan 😁😍
EsraBaykara Deletedmon00881 😄😄😄🌸 Sehrbnon12 cinsiyetleri ne merak ettim 😁sağlıkla gelsinler inşallah 💐
Sehrbnon12 cennet_aka27 yaaa ben o kadar uğraşamam ki eşimde calısıyor aksam 8 de geliyor evde yapmam gerekecek
Mihrimahvuslat Deletedmon00881 Abooo kız sen… neyse seçecek Kelime bulamadım uyarı alırım diye korkuyorum 🤣🤣
Deletedmon00881 Mihrimahvuslat söyle söyle korkma, uyarı alacak kadar kötü bir kelime mi kullanacaktın, cinsellik postları genelde kaoslu oluyor ondan öyle yazdım ben sen ne anladın acaba, seçecek kelime bulamamişsın, hayırdır..🤔🤨
aytangurvanova Sehrbnon12 yabancilarda gormusdum kucuk kutu icinde patik vardi biri pembe biri mavi ondada ikizlerdi cok hosuma gitmisdi 🥰
Sehrbnon12 aytangurvanova evet bende onu düşünüyorum ama patik nerde bulabilirim yaa burada magaza falan da yok
aytangurvanova Sehrbnon12 internetden siparis edin trendyol lcw ebebek cokdur orda patik olmasada kucuk ayakkanida olur renkli