Ebruu121 Kızlar doğum sonrası ziyarete eve gelmek isteyenler için hazırlık yaptınız mı buzluğa bir şeyler yapıp attınız mı neler yaptınız benim 40 günüm kaldı yavaş yavaş bir şeyler yapıp atıyım diyorum sizler neler yaptınız belki fikir olur birbirimize ?
saglikciaanne Ebruu121 doğum sonrası bizde hemen gidilmez kırk mevlidi yaparız en yakinlar kırka kadar gelir ama kolukomsu gelmez o yüzden yemek yapar yeriz ikramlık değilde , kırık mevlidinde daha çok ikramlık hazırız sizde nasil
hunilimom Ebruu121 hiç kimseyi kabul etmedim ilk dogumumda bunda da kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum ki şuan hala covid var geçmiş değil vakalar son bir haftadir az da olsa artış gösterdi ben ilk kızım da mevlüt yapmıştım o zaman gelmişti herkes ama kolaylık olsun diye sarma sarabilirsjn pişirmek kolay olur sigara böreği felan sarıp koyulabilir kek poğaça çayın yanına
Lizbonn Ebruu121 Hiçbir şey kabul etmiyorum çünkü oğlumda kabul etmemiştim. Bebegimle ilgilenmem gereken zamanlarda insanlara hizmet edemem 2-3 ay sonra gelsin gelende 😌😬
Tugba6336 Ebruu121 ben oğlumda poğaça tatlı kurabiye , tuzlu kurabiye yapmıştım. Buzluğa atmıştım. Börek sarmıştım. Çok pratik olmuştu
Eslem_1 Lizbonn bence de ya hemen gitmek fikri bana da anlamsız geliyor hele ki ilk 1-2 ay 🤷🏻♀️ Aklıma bile gelmiyor gelen mi olacak ne vereceğiz diye doğumu yaptık evimize çekildik de gelenleri düşünmek kaldı 😂 ben gitsem dahi ikramlık alır da götürürdüm herhalde
Cananyildiz Ebruu121 böreği yapıp atabilirsin çıkarınca pisir , poğaça pişirip atabilirsin, yaprak sarması , parfe , mozait pasta , sigara böreği,kurabiyeyi de duymuştum.
ol_cay367 Ebruu121 geçen annemle bende konuştum gelenlere su böreği ve baklava veririz dedi.Ben anneme bırakıyorum çünkü hiç uğraşacağımi zannetmiyorum.
Lizbonn Eslem_1 Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Oraya giden kişi ne yerim ne içerim düşüncesiyle geliyorsa zaten benden çok çok uzakta olsun😬
edaliannee Ay gelende zıkkım yesin sinir oluyorum doğumda cenazede hastalıkta yemek yenmesine ya amaaan bıktım ben . 😂😂