Selinsahinnn Kızlaaar 10+4 üm şuan haftaya ayın 3 ünde kontrolüm var 11+4 olacağım sizce cinsiyet belli olur mu 2 Li tarama testi dışında yapılan bir test var mı o haftada :)
saglikciaanne Selinsahinnn bende haftaya gidicem ikili tarama için aynı donemdeyiz . Çevremde ikili taramada cinsiyet öğrenenlerin çoğu sonraki vakitlerde hep yanlış çıktı çok erken olduğu için yanıltıyor diyor bende i yuzden ogrensemde öğrenmemis gibi davranacagim 😁
aysess Selinsahinnn ben kızımda ikili testte öğrendim 12+3 de. Bu sefer ikili yaptırmayacagım bakalım ne zaman ogrenıcem 😊
Selinsahinnn saglikciaanne sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi 🥰 yaa tabiki körü körüne inanmamak lazım erkenden sağlıklı olsunlar da ❤️
Manian aysess merhabalar ikili yaptırmayacağım demişsiniz,hangi testleri yaptırmayı düşünüyorsunuz. Benim ilk gebeliğim bende istemiyorum yaptırmayı siz ne yapacaksınız
Selinsahinnn aysess kız olduğu direkt anlaşıldı demeekkk yaa genelde erkek olduğu zaman belli olur dediler bana sağlıklı olsunlarda ❤️ Sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰
aysess Selinsahinnn Aynen bende oylr duymustum ama demek ki anlasılıyor. Ve 2018 di bu tarih o zamandan beri cogu hastahane cihazlarını yeniledi. 4k goruntuyle bakıyorlar daha cabuk anlasılacagını dusunuyorum 😀