Unlukacar Mineoooo şampuanımız ve vücut losyonumuz mustela çok memnunuz şimdi 2. Bebeğim de de inşallah onu kullanacağım pişik kremi yerine sarı kantaron yağı kullanıyorum ve ondan da çok memnunum
lunam Mineoooo Şampuanı yeşilmarka’dan, losyonu sirenol’den, pişik kremini iva natura’dan aldım hepsinden de çok memnunum. Pişik için ayrıca sarı kantaron yağı da kullanıyorum, hep krem sürmüyorum.
lunam Mineoooo yok hayır. Ben kendime de kullanıyorum, hatta hamileyken çatlaklar için kullanıyordum kıllanma vs olmadı.
Pinkdreamss Mineoooo ben Sebamed almıştım ama oğlum pişik oldu çinko içeren krem almam gerektiğini söylediler eczane den isolde aldım hem daha uygun hem daha etkili. İsolde
Elisam123 Mineoooo üni baby şampuan ve bebek yağı harika 3 yaşına geldi kızım hala kullaniyorum 2. Bebeğime de öyle devam edeceğim pişik kremi de sudocrem ve hametan kullandım ikisi de iyiydi bepantolu hiç beğenmedim
ozgese-s Şampuan mustela kullanıyorum pişik kremi mustela oğluma iyi gelmedi bepanthol kullanıyorum çok memnunum