Sibel_72 3 Gün oldu gecikme dün kan verdım değer 2 ve ben hiç bir şey hissetmiyorum adet sancım bile yok ilk kez yaşıyorum böyle
Duyguuu488 Sibel_72 canım bende aynı durumdayım adet olmadım 3 gün gecikti ve hiç belirti yok test yaptım negatif ilk defa böyle oluyor anlamadım
Sibel_72 Duyguuu488 dün kan verdim negatif doktor eşime pskolojik demişti ama ben 6 ay önce kurtaj oldum sonra hep korundum bu ay hiç korunmadım ama regl olmadım pskolojık değil diye düşünüyorum 🤨
yagmur50 Benimde 2 gün oldu gecikmem kan verdim negatif 3 ay önce kürtaj olmuştum ilk 2 ay düzenli geldi korunuyordukta zaten bu korunmasız ayım karın ve kasık ağrım var ama niye adet gelmiyor anlamadım
Sibel_72 yagmur50 evet aynen benimde öyle ama bende hiç bir belirti yok sanki yeni adetten çıkmışım o kadar rahat ve huzurluyum 🥲
HKclm Zemzems canim adet sancin varmiydi peki benim bugun adet gunum ama olmadim erken gebelik negatif cikti. Ama hafif sancim da var
Zemzems Sibel_72 Hiç belirtim yoktu canm. Sadece 2 defa yoğun sümsüklü akıntım geldi öyle anladım ama adet günüm de geldi