Bbcrrr Merhaba arkadaşlar tecrübelerinizi merak ediyorum.. Geç döllenme sebebi ile, üstüne adet mi gördünüz ve ya erken döllenmeye nazaran geç döllenme süresi ne zaman oldu? Teşekkürler 🌸
girl_boy_annesi Bbcrrr ben adetime 3 gün varken hamile kaldım üstüne görme olmadı zaten bazı aylar 30 günde bazı aylarda 40 günde adet olurdum bekledim en son test yaptım 6 haftalık hamileymişim😂
Vicibici Bbcrrr yok canım üzerine regl görmedim. Reglim 3 hafta gecikti. ilk yaptığım test regl tarihim 10gün geciktiğindeydi ve hiç çizgi çıkmadı 🤷🏼♀️ Zaten korunuyorduk bende ihtimal vermedim adaçayı içtim relax olayım belki gelir diye yok gelmedi 😂 dayanamadım 2 hafta sonra tekrar yaptım silik çizgi çıktı koşa koşa doktora gittim kan testi verdim beta 278 çıkmıştı çok yeniydi yani 3-4 haftalık civarıydı gebeliğim 🙄
girl_boy_annesi Bbcrrr bende şok oldum bide korunduğumuz halde oldu ama mutlu olduk bi kızımız var 22 aylık inşallah bir birlerine arkadaş olacaklar 🤲🏼💙
Bbcrrr girl_boy_annesi oy maşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah, benim içinde dua edin olur mu :)
girl_boy_annesi Bbcrrr rabbim inşallah sizede en kısa zaman da nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde 🤲🏼
Bbcrrr Vicibici oyyy sana çok tutunmuş annesi kıyamam ona ❤️❤️ Ne güzel ya darısı benim başıma pazar günü adet olmam gerekiyor normalde ama hiç olmayayım istiyorum testler yaptım ama yine emin değilim içim içimi kemiriyor
Vicibici Bbcrrr canım benim inşallah güzel haberler alırsın bizde burda mutluluğunu paylaşırız ❤️ Sen yine de stres yapma allahım doğru zamanda nasip eder insallah, güzel haber alırsan da bana haber ver merak ederim ☺️ Hakkında hayırlısı olsun