Balinci Hanımlar istanbul avrupa yakasında perinatoloğ tavsiyesine ihtiçayım var bilen yazabilir mi lütfen
Egeannesi Balinci Bahçelievler’de Alkan Yıldırım var 2gebeliğimde de gittim. Çapa tıp fakl. Hoca Bahçelievler’de muayenehanesi var tavsiye ederim.
Bskrt Balinci bakırköy renkli ultrason merkezine yönlendirdi doktorum, perinatolog değil radyolog ama çokk güzel ilgilendi. İşini iyi yaptığını düşünüyorm Tabi detaylı için soruyorsanız☺️ 400 tl fiyatı cd ve fotoğraflar dahil
Balinci Egeannesi Cigdem59 şişlide osman özyurt varmış canım hastane oraya yönlerdidi biraz da indirim yapıyor muş 350 tl istedi cd de veriyormuş
Egeannesi Cigdem59 Birkaç ay önce 430 civarıydı muayene ücreti canım,son zamanlarda değiştiyse bilemiyorum.
supurgelicadi Geçen hafta altan cebeciye gittim,çok Memnun kaldim,herseyi açıklayici anlatti,kızımda da ona gitmistim
desagr Cigdem59 Evet özellikle renkli kısmı o kadar güzel çekmiş ki kendi doktorumuz da çok beğendi. Yarım saatten fazla sürüyo tek tek her ayrıntısına bakıyo size de anlatıyo kemiklerini, damarlarını, parmaklarını v.s
Cigdem59 desagr cd veya foto veriyolar mı radyoloji uzmanı yapıyo sanırım perinatolog değil doğru mudur sizin randevu aldığınız doktor kimdi
desagr Cigdem59 Evet cd de veriyolar çıktı da veriyolar, doğru radyoloji uzmanı Abdullah Cevahir. Arayarak randevu aldık