Deletedmom434 Gokce123 özel bilge hastanenin eski bebek hemşiresiyim oğuz bey o hastanenin en iyi doktoru diyebilirim sadece biraz fazla yoğun😊
Ozge1008 Gokce123 oğuz beyi bilmem ama ayten muratı hiç tavsiye etmem canım aklında bulunsun. Genellikle ona vermeye çalışıyo sekreterler
OktayMeltemSahin Gokce123 Deletedmom434 ben gidiyorum ablam o hastanede çalıştı 3 yıl kadar oda orda doğum yaptı çook övüyorlar oğuz beyi ve de çok çok yoğun son bir haftam işte bekliyoruz çook memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻
FatmaOrhan Gokce123 canm hastanenin Doğum ücretlerinden haberdar mısın yada haberdar olan var mı suan
PnRTurK53 Deletedmom434 yoğunmu bende ona gitmeye başlamıştım ki cinnet geçirip bir gün serdr bey ile devam etme kararı aldım 11den 4e kadar muayne olamadım oğuz beyde cinnet sebebi 😬 serdar beyde muhteşem bi dr
Deletedmom434 OktayMeltemSahin ablanız hangi bölümdeydi🙈 ben 5. Kat bebek odasındaydım daha sonra 3. Kat kadın doğum servisine geçtim
Deletedmom434 OktayMeltemSahin hatırlıyor gibiyim illaki görmüşümdür bende geçen sene ayrıldım oradan🙈
Deletedmom434 OktayMeltemSahin kadın doğum servisinde sorumlu hemşire vildan abla var bilirsin belki çok ilgilidir doğumdan sonra bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olur😊
OktayMeltemSahin Deletedmom434 aaa duymuştum adını ama tanışma şansımız olmadı henüz çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻
BirCihaN Brndr oguz beye gidiyorum gercekten mukemmel bi doktor bana asiri guven veren bir insan 😊 tavsiye ederim bende
PnRTurK53 Deletedmom434 çok tatlı dilli zaten doğum içinde dediğin gibidir muhakkak sağol cnm benim bilgilendirdiğin için 🤗