Busrakuzeyasaf25 Bir bahar nezlesi atlattım ancak şimdide kuru bğr öksürük ve balgam atmam lazım atamıyorum ne içsem beni bu balgamdan kurtarır yazamadım da düzgün kusura bakmayın
Kbrask Busrakuzeyasaf25 aynı dertten muzdaribim. Bide üstüne kulak ağrısı eklendi. Bu gece gram uyku yok. Öksürük ve kulak ağrısından. Bende bekleyim de burda 🤷
Nskyhn Busrakuzeyasaf25 en güzel cam kozalağı şurubu 2 gün içince hemen balgam atıyor öksürük geçiriyor mis gibi bir şey
[silindi] Busrakuzeyasaf25 bol bol su için. Bal limon karabiber karıştırıp içebilirsiniz balgamı sökmesi için. Nane limon ıhlamur zencefil insanın aklına da başka bir şey gelmiyor. Sabah saatlerinde cam pencere çok açmayın polenlerden alerji olmuş olabilirsiniz
Deletedmom52620 Nskyhn hamilelikte kullanılıyor mu bende gribimde balgam tıkanma burun tıkanıklığı var çok kötü
Nskyhn Deletedmom52620 https://www.nazlikoy.com/blog/icerik/kozalak-surubu-faydalari#:~:text=%2B%20Hamileler%20kullanabilir%20mi%3F,hamilelik%20ve%20lohusa%20d%C3%B6neminde%20kullanabilirsiniz. Bu sitede kullanılabilir yazıyor daha hiç öksürük olmadı o yüzden denemedim. Eşimi hep geçirdi ondan gördüm. Ama hasta olsam 1 kaşık alirdim sonuçta bu da pekmez gibi.
Deletedmom52620 Nskyhn evet bende eşime almıştım akciğerinde iltihaplanma çıktı şurup içirdim kalbim sıkışıyor diyordu 2 hafta kadar içti şuan hiç kalbim sıkışıyor demedi bende araştırmadım hiç evde duruyor hala o yüzden içsem sorun olur mu diye merak ettim.