Melekk32 Kızlar sütüm az gelmeye başladı bebeğim göğsümü emdiginde 5 dakika içinde sütüm bitiyo kafasını atmaya calisiyo arkaya doğru mememin ucunu ağzından dışarı attiriyo süt gelmedigi için öbür gogsumudr emziriyom sonrada oda bitiyo tam doymuyo napmam gerekiyo yardım edin lütfen 😔 herşeyi denedim olmuyo gelmiyo gelmicek mi sütüm 😭
Zeyyyn Melekk32 pes etmeyin sık sık emzirmeye devam edin bol su tüketin doymadığı için de değil gazı oluncada öyle yapar ne kadarlık bebeğiniz
Hande1nur Melekk32 öncelikle sütüm gelmeyecek psikolojisine sokma kendini canim,stres yapmamalisin,sen emzirmeye devam et o gelecek,ama aç kalmasın sarılık olmasın diye mama takviyesi yapabilirsin,ama sakın üzme kendini
Kubraurganalper Melekk32 bebeğinizi sağlık ile büyütün inşallah asla ama asla sütüm az mi acaba yetmiyor mu doymuyor mu düşüncelerini kafanzdan geçirmeyin sık sık emzirin her fırsatta bebeginiz ile birlikte sizde uyumaya çalışın bırakın ev isleri bir süre beklesin siz ve bebeginiz huzurlu olun uyudukca süt bezleriniz beden dinlendiği için süt üretimine devam edicektir boll boll su . Şunu ye süt olur bunu iç süt olur diyenlere çok kulak asmayın 😊 tabiki süt yapıcı besinler var vardrda ama en güzeli dinlenmek bol bol emzirmek su tüketimini arttrmak
Uzayyyy Eczanelerde satılan süt çayları var tavsiye ederim . Yakın arkadaşım İçin kullandık . 2 buçuk yaşına kadar emzirdi çocuğunu . Bizzat şahit oldum . Çok fazla arttırdı . Hiç onu ye bunu ye diye düşünmeden çok verim aldık
Momofleos E bebekte malt içecekler var ve çay onlar çok işe yarıyormuş arkadaşım doğumdan sonra kullanmış sütüm gelmiyordu malt içeceklerden içtim atletime süt taşmıştı sonra demişti. Bir deneyin isterseniz, ılık duş ve masajda işe yarıyormuş ve lütfen stres yapmayın İnşallah gelecektir sütünüz pes etmeyin 🥰
Kubraurganalper Momofleos malt içecekler aşırı şekerli bildiginiz sulu pekmez içiyormuşsunuz gibi ben de ilk doğumum da koli ile aldım ve 2.yi içemeden gidip iade ettik çok da tavsiye etmem 🙈
mervehamiatalay Melekk32 bol su rahat stresden uzak uyku ve bulabilirsen dut kurusu nu suyla kaynatıp suyunu için çok güzel süt yapiyor
Derya Melekk32 Hiçbir süt ilacı ya da içecek içmeyin bıraktığınız gibi sütünüz azalıyor en iyi yöntem bol bol su içmek ve tahin yemek🌸
Rumuz_07 Derya tahmini bende duydum bu çekme Tahin için diyorlardı çift çekim heralde günde ne kadar sade şekilde mi kaşıklıyoruz
Derya Rumuz_07 Kahvaltınızda tüketebilirsiniz tahin yiyebiliyorsanız tahin yemiyorsanız tahin helvası 🌸
guzel_anne1 Melekk32 günde 4 litreye yakın su tüketmeye özen göster, ılık duş al günlük göğüslerine masaj yap ve süt gelsin gelmesin sürekli emzir bebeğini emzirmesinin zamanlarda sağım yap