kuzeymomsss Hylbkt06 bende çok öğürdüm 6 7 defa bulantım için seruma ilaç kattılar geçti. Hemşirede korkma kusamazsın midende hiç birşey yok şuan demişti
dml33 Hylbkt06 bulanınca soluosnz iğne vuruolar duydugm kadarıyla bnde olmamisti ilkte bundada olmaz umarm
Hylbkt06 Bulantı olmaması için sezeryan öncesi yaptığınız aldığınız önlemler var mı bende reflü var cunku 1 kere kusunca geçmiyor bir su bardağı aç bile olsam cıkarıyorum nerdeyse ve bu günlerce sürüyor
Dark Hylbkt06 ben kusacak gibi oldum zaten normal mide falan etkileniyor. Önceden söyleyin ilaç veriyorlar anında geçiyor
Seyo64 Hylbkt06 sezeryandan odaya götürürken oldu canim benim ama çıkaramadım migde boş olduğu için daha sonra eve gelince cikardim narkoz cikardim ama şuan bazen oluyor ama çok aç kalınca oluyor
Drkmls Hylbkt06 benimde çok bulantım olmuştu sezeryan aşamasında söyledim midem bulanıyo diye bulantı için ilaç enjekte ettiler söylersin sende
MerveKozann Hylbkt06 baş ağrısına sebep oluyor demişlerdi. İlk doğumumda genel olarak hep sabit tuttum şükür hiç baş ağrısı vs yaşamadım doğum sonrası çok güzel geçti
Seyo64 Hylbkt06 evet canım o an hastanede çıkarırsan uyusukken sorun olmuyor ama eve gelince daha zor oluyor