Tugcekrem07 Kızlar salı günü kan verdim bugün öğrendim betam 10 Muş doktor net bişey demedi sizce bişey var mıdır başına gelen var mı . Bu arada adetime 2 gün var aşırı derecede sancım var
Deletedmom_12 Tugcekrem07 iki gunde iki kati olmasi onemlidir degerin dusuk olmasi degil Korkmayin gebelik belirtilerinin bi tanesi de Adet olcak gibi sanci ben cok cektm
melmelli Tugcekrem07 10 pozitif demek önemli olan 2 günde bir %60 ve üzeri artış 😊 regl sancısı gibi sancıyı haftalarca çektim ben ilk yerleşme döneminde oluyor normal demişti doktorum
2prensesannesiiii Birgul merhaba adetime 5 gün kala dün kan verdim 5.9 çıktı gebelik var mı sizce varsa umarım sağlıklıdır 🙏🏻
Birgul 2prensesannesiiii 5 üzeri pozitif ama bilemedim var sanırım, 2 gün sonra tekrarlayın artışa göre daha net olur inşallah sağlıkla artsın🌸☺️
Hatice-x Benimde dün adet günümdü olmadım evde test yaptım pozitif çıktı şimdi gidip kan vericem bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım ALLAH isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin
2prensesannesiiii Birgul inşallah hastanenin referans ağırlığı 5 ti 10 yapmışlar kafamı karıştırdılar pazar verdim bide yarın aynı saatte verip beklerim🙏🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻 🥰